Witam
Najpierw podziele sie swoimi spostrzezeniami na temat licencji, a pozniej mam pytanko.
Jesli chodzi o cala serie GT to najbardziej pilowalem GT1, GT2 troche mniej, a GT3 i GT4 nawet na oczy nie widzialem:P (GT2 bylo na PS1 jeszcze? chyba tak, za bardzo nie pamietam, ale jesli tak to GT3 tylko „liznalem”)
Poziom trudnosci licencji w GT5 moge porownac tylko z GT1, bo jakos GT2 w ogole nie pamietam tych licencji, a w GT1 spedzilem tyle czasu ze pamietam to jak dzis.
A wiec do rzeczy, czy licencje w GT5 sa trudne? Osobiscie uwazam ze sa banalne, jak na razie mam zrobione 4 licencje (tylko pierwsza na zloto), z czego kazda zrobilem za pierwszym razem… nie mowie tu o zlocie, ale o samym fakcie ze zdobylem licencje, troche mnie to rozczarowalo, bo pamietam jak ze znajomymi katowalismy GT1 zeby zrobic licencje, co czasami graniczylo niemal z cudem zeby miec braz… tam byly 3 licencje i pamietam jak dzis jak przez ponad godzine czasu staralem sie zrobic druga licencje, a reszta znajomych dopingowala (posadzili mnie przed plejem i powiedzieli ze nie zejde jak nie zrobie drugiej licencji:P najlepiej ze wszystkich sobie wtedy radzilem z calym GT).
Jak sie zrobilo te licencje, to bylo takie WOW, wszyscy sasiedzi z bloku zaczeli bic brawo, ksiadz zaczal bic w dzwony, pani krysia z warzywniaka przyleciala zaplakana z kwiatami, nawet prezydent miasta przyjechal pogratulowac.
A teraz? Czwarta licencje zrobilem z palcem w nosie, po czym na mojej twarzy pojawila sie mina „are you fuckin kiddin me?” (jestem PC’towcem, PS3 i GT5 mam od piatku, a wsczesniej ostatni raz pada w reku trzymalem chyba z 7 lat temu, dlatego nie ma tu mowy o doswiadczeniu, wrecz przeciwnie te licencje powinny byc dla mnie trudne do wykonania.)
No jak na razie to takie sa moje przemyslenia w tym temacie. Ale na zloto licencje musza byc:) no tu juz jest walka nie ma co, jednak ta walka (chociaz zalazek takiej walki, ze jednak nie za pierwszym razem) powinna byc odczuwana nawet przy brazie. Dzisiaj chyba pokatuje druga licencje na zloto.
Ok, a teraz mam do was bardzo wazne dla mnie pytanie:) Cos czuje ze to bedzie najglupsze pytanie jakie slyszeliscie, no ale zadac je musze bo chyba skonczyly mi sie pomysly:P
Uwaga
Co mi do jasnej cholery daja inne licencje niz pierwsza? No bo nie kumam… Zeby wbic sie na wyscigi (A-spec) musialem zrobic licencje, a wiec zrobilem i tak mialem juz ukonczone niby 50% gry i nie spotkalem sie z potrzeba zrobienia innych licencji… ani w A/B-spec, w zawodach sezonowych, wyzwania (czy jak to sie tam nazywa) no i juz kombinacje rozne robilem. Zrobilem druga licencje z mysla ze moze cos sie odblokuje, jakas zakladka nowa gdzies bedzie czy cos ale nic z tego… i tak mam juz 4 licencje, ktore w zasadzie nie wiem do czego mi one…
Ktos mnie oswieci?
sorki ze tak dlugo… zawsze chce napisak krotko i zwiezle a wychodzi mi referat…